preloader logo

La guia ciutadana de benvinguda

Benvinguda del batle a la ciutat

Vull donar-te la més cordial benvinguda a Palma i desitjar-te tota la sort en el projecte de vida que ara comences a la nostra ciutat. Palma és terra d’oportunitats, una ciutat moderna i cosmopolita amb una gran qualitat de vida i que té molt a oferir.

Palma és també espai de convivència i entre tots i totes construïm dia a dia una ciutat viva. Per això et vull convidar a implicar-te en la nostra ciutat, les festes, els serveis, els mecanismes de participació, etc.

L’Ajuntament actua de forma directa en aquelles qüestions que afecten el dia a dia de la ciutadania: neteja, transport públic, carrers, esports, educació d’infants, serveis essencials de tot tipus. Des de Cort treballam perquè Palma disposi d’un ample ventall de serveis públics de qualitat, i és important que la ciutadania els conegui i en faci bon ús.

Per això t’oferim aquesta guia, amb informació útil de tot tipus de recursos que tens a la teva disposició.

José Hila Vargas

Batle de Palma

Atenció ciutadana

Com et podem ajudar?

Elimina desplaçaments a les oficines d’atenció presencial de l’Ajuntament

Veure més

Targeta ciutadana

Per a residents de Palma amb certificat digital o amb el DNI electrònic. Sol·licita-la en línia

Veure més

Mobilitat sostenible

Benvinguts! L’Ajuntament de Palma treballa per a aconseguir una mobilitat segura, eficient i sostenible al municipi de Palma. Es dedica tant a la mobilitat a peu, en bicicleta o en els diferents transports públics, com al trànsit, transport de mercaderies i aparcaments.

Veure més

PalmaActiva

Ocupació, formació i empresa

La seva missió és impulsar una economia que generi una ocupació estable i de qualitat, i promoure la capacitació laboral i empresarial a Palma.

Veure més

Salut

Des del mòbil, la tauleta tàctil o l’ordinador l'IBSALUT posa a disposició dels ciutadans el PORTAL DEL PACIENT, on cada persona pot tramitar les cites amb el personal mèdic i d'infermeria, i consultar la seva història clínica de manera resumida.

Veure més

Esport

L’IME Institut Municipal de l’Esport de l’Ajuntament de Palma fomenta l’esport, l’activitat física i els hàbits saludables dels ciutadans de Palma. A través del web coneix quin és el teu poliesportiu més pròxim i quines són les activitats que ofereix, mou-te!

Veure més

Espais culturals i Teatres Municipals

Posa’t al dia dels esdeveniments culturals de la Ciutat de Palma.

Veure més

Biblioteques

Veure més

Casals de barri

Quin és el Casal de Barri més proper a ca meva? Tallers dels casals, activitats familiars, voluntariat i bon veïnatge.

Veure més

Agenda de festes

Veure més

Aigua, neteja i recollida selectiva

EMAYA Empresa Municipal d’Aigües i Clavegueram és l'empresa pública encarregada de la distribució i el sanejament de l'aigua, la neteja dels carrers i la recollida dels residus.

Veure més

Benestar animal

Benestar animal promou el benestar dels animals i el respecte pel medi ambient.

Veure més

Platges i zones de bany

Abans de desplaçar-t’hi, coneix l’estat de les Platges de Palma i els serveis disponibles que hi pots trobar.

Veure més

Aquest lloc utilitza cookies, al utilitzar aquest lloc, acceptau l'ús de cookies amb conformitat amb les nostres directrius. Per més informació legeixi la nostra Política de Privacitat.
Acceptar